Restaurant Tønderhus


Hotellets restaurant åbner pr. 23. april med et nyt koncept.

Fremover vil hotellet tilbyde en let a la carte menu fra mandag - torsdag, hvor der er mulighed for at vælge mellem 3 forskellige forretter, 4 hovedretter og 3 desserter.


På fredage og lørdage tilbyder vi ikke a la carte, men der laves en lækker 5 retters menu, 

hvor du kan vælge mellem 1-5 retter ud fra dagens menu.


Bordreservation er altid en nødvendighed, så vi undgår for stort madspild.


Fremover vil restauranten holde lukket på søndage.

A la carte menu

mandag - torsdag fra kl. 18:00



Forretter

Røget Tun......................................................................................kr. 119,-

med asparges crudité, ramsløg mayo, rugbrøds chips og citron perler.


Oksecarpaccio..............................................................................kr. 129,-

med salat, modnet ost, syltet rødløg, ristede pinjekærner, og ramsløg mayo.


Hvide asparges.............................................................................kr. 139,-

med hollandaise, rømørejer og friske urter.




Hovedretter

Tønderhus Gryde.........................................................................kr. 239,-

Gryderet af svinemørbrad, svampe, paprika og pølser.

Serveres med ris eller pommes frites.


Wienerschnitzel............................................................................kr. 279,-

med brasede kartofler, ærter, "wienerdreng", og smørsauce.


Kalvestriploin steak af Dansk Gastro Kalv 300g.......................kr. 329,-

Ristede kartofler, stegte tomater, grillet asparges,

små gulerødder og portvinssauce.


Lammekrone.................................................................................kr. 329,-

Ristede kartofler, stegte tomater, asparges broccoli, syltet rødløg,

små gulerødder og portvinssauce.




Desserter

Panna Cotta.....................................................................................kr. 89,-

Cremet vanilje Panna Cotta med hindbær sorbet, skovbærcoulis og kreativ kiks.


Lakrids Parfait.................................................................................kr. 99,-

Hjemmelavet lakrids is på en bund af choko crumble, friske bær og skovbærsirup.


3 delikate Unika oste...................................................................kr. 129,-

Kron Dild, Rød Løber og Drunken Dog, med Bornholmsk rugknas,

salturt fra vadehavet og MarskRom-syltede brombær.



 

Aftenmenu

fredag fra kl. 18:00


Røget Tun......................................................................................kr. 119,-

med asparges crudité, ramsløg mayo, rugbrøds chips og citron perler.


Oksecarpaccio..............................................................................kr. 129,-

med salat, modnet ost, syltet rødløg, ristede pinjekærner, og ramsløg mayo.


Kyllinge Ballotine..........................................................................kr. 239,-

Ristede kartofler, bagt rødløg, forårsløg, asparges broccoli, små gulerødder og cremet trøffel sauce.


3 delikate Unika oste...................................................................kr. 129,-

Kron Dild, Rød Løber og Drunken Dog, med Bornholmsk rugknas,

salturt fra vadehavet og MarskRom-syltede brombær.


Panna Cotta.....................................................................................kr. 89,-

Cremet vanilje Panna Cotta med hindbær sorbet, skovbærcoulis og kreativ kiks.


3 retters menu DKK 418,-

5 retters menu DKK 588,-




Aftenmenu

lørdag fra kl. 18:00


Hvidvinsdampet Rødtunge.........................................................kr. 119,-

Smørstegte forårsløg, burre blanc sauce og tørret morgenfrue.


Hvide asparges.............................................................................kr. 139,-

med hollandaise, rømørejer og friske urter.


Lavbagt Svinemørbrad................................................................kr. 239,-

Pommes Fondant, forårsløg, asparges broccoli, små gulerødder og portvinssauce.


3 delikate Unika oste...................................................................kr. 129,-

Kron Dild, Rød Løber og Drunken Dog, med Bornholmsk rugknas,

salturt fra vadehavet og MarskRom-syltede brombær.


Lakrids Parfait.................................................................................kr. 99,-

Hjemmelavet lakrids is på en bund af choko crumble, friske bær og skovbærsirup.


3 retters menu DKK 418,-

5 retters menu DKK 588,-


 

Frokost menu

mandag - lørdag fra kl. 12 - 16


Sildeplatte................................................................................................kr. 139,-

Marineret sild, stegt sild, karrysild, syltede rødløg samt rugbrød, smør og fedt.


Oksecarpaccio salat...............................................................................kr. 149,-

Salat, modnet ost, tomat, syltet rødløg, ristede pinjekærner, og ramsløg mayo.


Klassisk Stjerneskud...............................................................................kr. 169,-

Paneret rødspætte, dampet ising, rejer og asparges, på en bund af salat og ristet brød.


Kyllinge Burger........................................................................................kr. 189,-

Saftigt kyllingebryst i urtebolle, med salat, aioli, ost og bacon samt syltede rødløg.

Serveres med pommes frites.


Moules Frites...........................................................................................kr. 199,-

Hvidvinsdampet blåmuslinger med dampede grøntsager, aioli og pommes frites.