Den klassike Menu

Forretter:

Fiskeanretninger med  3 slags fisk på salatbund friskbagte flugtes og dressing 56,-
Røget laks med spinat friskbagte flutes 44,-
Klar suppe m/urter  ris kød og melboller samt frisk bagte flutes 42,-
Tarteletter med høns i asparges 44,-
Parmaskinke med rucolasalat  melon og friskbagte flutes 59,-
Rejecocktail med smør og friskbagte flugtes 59,-
Røget ørred med dressing og rejer friskbagte flutes 59,-

 

Hovedretter:

Gammeldaws oksesteg med 2 slags grøntsager, waldorffsalat, hvide og brune kartofler,skysovs samt surt/sødt

148,-

Sprødstegt andebryst med smørstegte kartofler, 2 slags garniture

159,-

Svinekam med sprøde svær, hvide og brune kartofler, rødkål samt skysovs

125,-
Marsklam med flødekartofler –skysauce- bønner og bagte rådfrugte  178,-
Perlehøne med rådfrugter bagt  i paprika, timian- flødesovs og pomrisolet 145,-

Kalvefilet med svampesauce, smørdampede grøntsager og smørristede persillekartofler

164,-

Oksemørbrad med garniture af svampe, grønsagsbuket, skysauce og flødekartofler

199,-
Krondyr, 2 slags grøntsager, waldorff- salat, vildtflødesauce, surt og tyttebær marmelade 178,-
Kalvested stegt som vildt med waldorffsalat, vildtsauce-bønner i baconsvøb- hvide kartofler 158,-
Glaseret skinke med 2 slags salater- flødekartofler- svampesauce 139,-

 

Deserter:

Hjemmelavet islagkage med frisk frugt salat                                     

 45,-

Pandekager med vanilje is samt lun chokoladesauce       

 40,-

Fløderand med lun kirsebærsauce

 37,-
Dessert tallerken, kage- og is-overraskelse  49,-

Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgele

 36,-

Pære belle helene

 38,-
Banansplit med vaniljeis og chokoladesauce ristede mandler  39,-

 

Seneste Nyheder
Elite_maerkat
Vores adresse
hotelballumhus.dk
Byvej 66, 6261 Bredebro.
Telefon nr. : +45 4099 5050
CVR nr. : 35244093
E-mail : info@hotelballumhus.dk
Paypal